Over ons

 

De Zadelkamer is een gespecialiseerd bedrijf in zadelmakerij en gevestigd in Neede.

 

De Zadelkamer is een zadelmakerij en uniek als het gaat om persoonlijke aandacht en onafhankelijk advies!

Zadelmaker en Zadelpasser Ilona ter Horst beoefend haar beroep met veel zorg & passie uit. Gedreven vanuit een onuitputtelijke interesse en pure liefhebberij voor paarden heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt. Planner Hennie Rijkse is onmisbaar voor het inplannen van de klanten. Samen zijn ze een sterk team en leren ze elke dag steeds bij!

Wie zijn wij?

 

Ilona ter Horst

Ilona ter Horst

Zadelmaker

Ilona haar hele leven ademt paard. Vanaf haar 12de raakte ze besmet met het paardenvirus. Het begon met een heel klein shetland hengst Nino, die bij haar Oma kwam te staan. Als je aan Ilona vroeg; wat wil je later worden? Dan was het antwoord steevast: Iets met paarden! Na de opleiding paardenhouderij goed te hebben afgerond begon Ilona te werken op verschillende trainingsstallen met friese paarden. De opgedane kennis is deze dagen nog steeds erg handig. Zo leerde ze met veel verschillende paarden omgaan en dat is in dit vak een must! Na jaren te hebben gewerkt voor verschillende stallen begon het bij Ilona toch te kriebelen om zichzelf verder te ontwikkelen. De keuze zadelmakerij was snel maar doordacht gemaakt, en geen moment spijt van gekregen! Inmiddels vinden veel tevreden klanten hun weg naar Ilona. Ze wil het liefst haar passie zo lang mogelijk blijven beoefenen en nog heel veel paarden & ruiters blij maken met een goed passend zadel!

Hennie Rijkse

Hennie Rijkse

Planning

Kernwoorden die bij mij passen zijn, vrolijk, positief, regelt graag, klantgericht. Als moeder van Ilona is het voor mij bijzonder om zo betrokken te zijn bij haar bedrijf. Ik vind het heel erg leuk om zoveel klantcontact te hebben en te zorgen dat alles goed loopt. Naast Ilona als dochter heb ik nog twee zoons en twee lieve schoondochters en schoonzoon Wij zijn een hecht gezin met een voorliefde voor het eiland Vlieland. Daar gaan we elk jaar een paar keer naartoe. Of samen om onze eigen tent op te zetten of natuurlijk om lekker te genieten en tot rust te komen.